0 beğenilme 0 beğenilmeme
76
merhabalar 2020 yılında  sıteden dıre satın aldım. bızım sıkıntaımız daıre degıl sıte dıs cephe sıvaları dokulmesı bodrum yalıtımı ıyı yapılmadıgı ıcın bodruma su alması ve bodrum duvarları ıslak ve bodrumu alan suyun tahlıyesı ıcın ıcın takılan motor dusuk ve bozuk olması ve ıskan alınırken bına altına jenenator konulmus ıskan alındıktan sonra jenantor kayıp ayrıca sıte kapalı otoparka ıskan alınırken yangın sondurucu sıstem takılması gerekırken 3 ayrı gırıse garaj kapısı takılmıs ıskan alındıktan sonra kapı teke dusurulmus. arsa sahıplerı de mutahıtın arkadası oldugu ıcın hukukı ıslem yapmak ıstemıyorlar bız sonradan alıcı oldugumuz ıcın nasıl bır yol ızlememız gerekıyor, hukuken bu konuda yardımcı olursanzı sevınrım.
Genel Hukuki Konular kategorisinde (120 puan) sordu
düzenledi | 76

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba, site yönetimi bu konuda bir şey yapmıyorsa sulh hukuk mahkemesinde yönetici tayini için dava açılıp,  yeni yönetici atanmalı ve yeni yönetici ile birlikte eksiklikler için toplantı yapılmalıdır.Ayrıca , binadaki tadilat bina için gerekli bir tadilat ise zaten kararlar kolay alınmaktadır.Kesinlikle bir meslektaşımızdan destek alınız...
(714k puan) cevapladı
teşekkür ederim. yonetımle hareket etmıs olsak mutahıte yaptırma sansımız vardır mutlaka degıl mı? ayrıca mutahıt kac yıl sorumludur yapmıs oldugu bına ılgılı sorumlulugu.
7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,710,583 üye