İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Nihat Zorlu

Sayfa: [1]
1
Şikayet Bölümü / Deli Raporu Almak Neden Bu Kadar Kolay?
« : Eylül 26, 2012, 10:18:02 ÖS »
Selamlar, bizzat şahit olduğum yeğenimin başına gelen olayı anlatmak istiyorum. Yeğenim 17 yaşında apartmanın bahçesinde arkadaşlarıyla oturuyorlarken komşusu cama çıkıyor ve ''gürültü yapmayın sizi vururum'' diyor gençler bu lafın gerçek olacağına inanmıyorlar haliyle...Derken adam içeri gidip geliyor ve elindeki tüfekle ateş ediyor. Gençlerden biri ölüyor yeğenimse %80 sakat kalıyor. Midesinden aşağısı felçli. Olay savcılığa intikal ettiğinde zanlı meğer çok önceden deli raporu almış. Peki soruyorum deli raporu almak nasıl bu kadar kolay? Deli raporu olan birinin evinde tüfek nasıl bulunur? İnsanlar sanki ben deliyim  diyerek bunu suçlarını örtbas etmek için kullanıyorlar. Buna engel olabilecek bir şeyler yok mu? 

2
Şikayet ve Sorular / kaldırım problemi
« : Eylül 26, 2012, 09:46:55 ÖS »
Selamlar, benim evimin alt katında eşimin dükkanı var. Yan dükkan sahibi  sürekli eşyalarını kaldırıma çıkarıyor. İlgili yerlere şikayet ettiğimizde gereken cezayı ödüyor ama yine yapıyor. Bunun hukuksal bir kurtulşu yok mudur?

3
Bilişim Hukuku / Bilgisayar Hacklenmesi
« : Eylül 14, 2012, 12:03:49 ÖÖ »
Selamlar, benim bir sorum olacaktı. Hacklenen bilgisayara ait videoları ve resimleri hackerler türlü sitelerde yayınladıysa buna ulaşmak mümkün olur mu?

4
Eşya Hukuku / apt altındaki boş daire
« : Eylül 12, 2012, 11:15:48 ÖS »
Oturduğum bina beş katlı ve dairemin alt katında kullanılmayan boş bir dükkan var. Haliyle de ısınma problemi oluyor. Acaba dükkanın boşta kalan cepheleri kapatılabilir mi? Bu konuda ne yapmak lazım? Sadece apartman yöneticisinin elinde olan bir durum mu yoksa olay belediyeyi de ilgilendirir mi? İlginize teşekkürler.

5
Hukuki Soru ve Sorunlarınız / telefon dolandırıcılığı
« : Eylül 12, 2012, 10:55:31 ÖS »
Merhabalar, bundan birkaç hafta önce tanımadığım bir numara beni arayarak benim adıma bankalarda hesapların açıldığını ve bunun kötü işler için kullanıldığını ve doğacak mesuliyetin bana ait olduğunu belirtti. Bana kendisini savcı olarak tanıtan telefondaki kişi laf kalabalığına getirip korku uyandırıp sürekli lafa tutup telefonu dahi kapattırmadan hesaplarımı konutrol etmek için bir banka atm'sine gitmemi söyledi. Dolandırıcı kişinin hesap hareketlerinden dolayı suç üstü yapılacağını bu nedenle benim günlük limitlerimi boşaltıp savcılık tarafından belirlenen ''av'' telefon numaralarına parayı yönlendirmemi söylediler. Bu işlemi yapmadığım takdirde savcılığın işini zorlaştırma suçundan yargılanacağımı söylediler. Mecburen belirttikleri numaralara günlük limitlerimi çekerek yolladım. Sonrasında suç duyurusunda bulunmak için karakola gittiğimde o kişilerin beni dolandırdığını söylediler. İfade verdim fakat bu savcılıktan henüz yanıt gelmedi. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Sayfa: [1]