Gönderen Konu: Gazetelerin 1 Nisan Şakaları!  (Okunma sayısı 2599 defa)

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

  • Administrator
  • Yönetici
  • *****
  • İleti: 665
  • Karma: +10/-0
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Gazetelerin 1 Nisan Şakaları!
« : Nisan 02, 2008, 06:18:07 ÖS »
Gaztelerden ve bazı şahirlerden yapılan, 1 Nisan Şakaları


Radikal Gazetesi\\\'nin Yapmış olduğu bir nisan şakası büyük tepki doğurdu habere göre;

Alıntı
İSTANBUL - Radikal\\\'de dün yayımlanan \\\'Peribacalarının yerine 30 bin kişilik stadyum!\\\' başlıklı haber büyük ses getirdi. Peribacalarından üçünün yıkılarak yerine 30 bin kişilik stadyum yapılması projesinden bahseden haberin 1 Nisan şakası olduğunu fark etmeyen pek çok okur, gazetemizi ve Nevşehir Valiliği\\\'ni arayarak tepkilerini iletti. Tepkiler üzerine Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, \\\"Gözümüz gibi korumaya çalıştığımız dünya mirası peribacalarımızın yıkılarak yerine stadyum yapılacağı haberi tamamen asılsızdır. Haberi 1 Nisan şakası olarak değerlendirmekteyiz\\\" diye konuştu. \\\"Nevşehir ve peribacaları haricinde haberde adı geçen Gülkuyu ilçesinin, İkinci Ligde mücadele ettiği iddia edilen Yıldırımspor Gençlik Kulübü\\\'nün ilimizle alakası yoktur\\\" diyen Hacımustafaoğlu kentin 30 bin kişilik stadyuma ihtiyacı olmadığını da ekledi. Vali, vatandaşların habere gösterdiği duyarlılık ve protestolardan mutlu olduğunu söyledi. Valinin açıklamasına, valiliğin resmi internet sitesi www.nevsehir.gov.tr\\\'de de yer verildi.


Alıntı
Sivasta yayımlanan Anadolu Gazetesinin şakası;

Sivas\\\'ta yayımlanan Anadolu gazetesinin de okurlarına bir süprizi vardı. Gazete \\\'Şok şok şok! Sivasspor\\\'da yönetim değişti\\\' manşetiyle çıktı, Sivaslılar gazeteyi telefon yağmuruna tuttu. Haberde Sivasspor\\\'un yeni başkanın esnaf Hikmet Munar olduğu belirtilip fotoğrafı da yayımlandı. Munar da gazeteyi görüp şoke olanlardandı...

Alıntı
Eskişehir\\\'de kızlar yurdundaki bir kızın şakası;

Eskişehir\\\'de de özel bir yurtta kalan üniversiteli kızlardan biri de yüzünü ve saçlarını kırmızıya boyadıktan sonra, yurdun arka bahçesinde yerde yattı. İki kız öğrenci de arkadaşlarının dört katlı binadan aşağıya düştüğünü öne sürerek bağırıp yardım istedi. Çevrede oturanlar polis ve ambulans çağırdı. Kızların 1 Nisan şakası yaptığı belirlenince üç öğrenciye Kabahatler Kanunu uyarınca 62\\\'şer YTL ceza verildi. (Yaşam Servisi, aa)
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11