Gönderen Konu: İcraPro 6.0 Bireysel Online Sürümü Çıktı!  (Okunma sayısı 12303 defa)

Çevrimdışı ucurum

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
İcraPro 6.0 Bireysel Online Sürümü Çıktı!
« : Temmuz 18, 2011, 02:44:30 ÖS »
İcraPro Bireysel Online programı kullanımınıza hazır!

Bireysel Online programında,


Bağımsız terminal makinanız ile büronuza bağlı kalmadan adliyede, evde, başka bir ilde/ilçede kısaca internetin olduğu her yerden takiplerinize erişebilir, yeni kayıt açabilir ve takiplerinizi Uyap’a uyumlu hale getirebilirsiniz. Bununla sınırlı kalmayıp, bürodaki İcraPronuz da yapabildiğiniz tüm işlemleri bireysel online programı ile gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca Tubitak’tan proje desteği ile hazırladığımız DavaProWeb programı yeni özellikleri ve yeni görüntüsü ile çok yakında hizmetinize sunulacaktır.

DavaProWeb programı tanıtımı ve detaylı bilgi olarak:

Deneyiminizin olmadığı bir alanda dava açmak için artık uzaman olmanız veya uzman aramanız gerekmiyor. Akıllı bir yazılım olan DavaProWeb, sizi en uygun dava dilekçelerine ulaştırıyor.
1.Uyarı sitemiyle dava sonuçlanıncaya kadar sizi yönlendiriyor.
2.Bir web uygulaması olan DavaProWeb’e, günün her saatinde herhangi bir yerinden ulaşabilirsiniz.
3.Her dava türüne göre özel olarak hazırlanmış sorgu ekranlarında, müvekkilinizin durumu ve genel hukuk bilginizden yola çıkarak rahatlıkla yanıtlayabileceğiniz sınırlı sayıda soru bulunuyor.
4.Akıllandırılmış yazılım, verdiğiniz her bir yanıta göre, ilgili yasa ve mevzuatı göz önünde bulundurarak sizi en uygun şekilde yönlendiriyor. Bunu yaparken dava açıp açmayacağınızı, hangi koşulda açabileceğinizi; açılmayacak olmasının nedenlerini; bir bilgi ve uyarı notu olarak karşınıza çıkarıyor.
5.Akıllı yönlendirmelerden sonra, her koşulda dava dilekçesine ulaşmanız mümkün.
6.Avukat büro bilgileri, müvekkil bilgileri girilerek her dilekçeyi davanıza göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, ortaya çıkan dilekçe üzerinde değişiklikler yapabilir ve kendi dava dilekçenizi de oluşturabilirsiniz.
7.DavaProWeb’de şimdilik 416 dava türüne ait 629’ü aşkın dava dilekçesi bulunuyor ve periyodik olarak sık sık yapılan güncellemelerle, her geçen gün bu sayı artıyor.
8.DavaProWeb’in işi bu kadarla da sınırlı değil! Dava sonuçlanana kadar geçen süre içinde, gerekli verilerin girişini yaparsanız, açtığınız dava türüne göre önemli aşamaları anımsatıyor ve yapılması gerekenler konusunda uyarılar veriyor. Bunu yanında günlük ve haftalık duruşmalarınızı, saat ve mahkeme bilgileriyle listeliyor.
9.Sınırsız sayıda müvekkil kaydının tutulabildiği DavaProWeb, pek çok yönüyle tam bir hukuk bürosu otomasyonudur.

Detaylı bilgi için 0544 672 49 45 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.