İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Zirve-Bilgisayar

Sayfa: [1]
1
Sayın Hukuk Evi ziyaretçi ve üyeleri,

ZİRVE'DE FIRSATLAR BİTMİYOR.
AVUKATLAR GÜNÜNE ÖZEL, NİSAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK OLAN KAMPANYAMIZI KAÇIRMAYIN!




DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZE ULAŞIN
0850 303 3 707 – 0312 430 12 64

Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz= http://www.zirve-bilgisayar.com/

2


9 Haziran – 23 Haziran tarihleri arasında Zirve Bilgisayar facebook sayfamızı beğenip, en çok arkadaşına beğendiren kişiye DavaPro (Ürün Kodu: dpw-paket1-3) hediye edilecektir.

3 Aylık Kullanım Hakkı
15 Adet Yeni Dava Kartı Açabilme
5 Adet Yeni Kullanıcı Belirleyebilme
Kullanım Süresi:Ürün aktivasyon işleminden itibaren 3 aydır.

Detaylı bilgi için;www.zirve-bilgisayar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca;https://www.facebook.com/ZirveBilgisayarLtd.Sti

DavaProWeb Nedir?

Kullanıcılarına web üzerinden hizmet veren DavaProWeb, Dava Karar Destek ve Süreç Yönetim Sistemi ile hukukçulara dava süreci boyunca her türlü konuda yardım sağlayan ve hayatı her anlamda kolaylaştıran bir yazılımdır. DavaProWeb‘in hukukçulara sunduğu başlıca faydalar şunlardır:

• Dava sürecinin başlatılıp başlatılamayacağı, başlayacaksa izlenecek aşamaların neler olması gerektiği konularında yol göstermek

• Seçilen dava türüne göre içtihat-mevzuat ve bilgi notları sunmak
• Duruşma, ara karar ve bilirkişi raporları gibi davanın seyri esnasında önemli detayları uyarı sistemi ile hatırlatarak dava sürecini rahatça yönetmenizi sağlamak
• Avukatların gözünden kaçabilecek detaylara bağlı olarak ortaya çıkan hataları önlemek
• Sekreter ya maliyetlerinin düşürülmesini sağlamak.

Bir web uygulaması olan DavaProWeb’e günün her saatinde internet aracılığı ile bulunduğunuz her yerden ulaşabilirsiniz.

3




İcra Davaları Takip Yazılımı
İcraPro (İcraProfessional); bireysel ve kurumsal hukuk bürolarının icra takipleri sırasındaki tüm gereksinimlerini karşılamak amacıyla tasarlanmış ve 'kağıtsız ofis' ortamını hedefleyen bir icra takip yazılımıdır. Onaltı yılı aşkın bir süredir, kullanıcılarının güveni ve desteğiyle sürekli gelişen İcraPro, Türkiye genelinde 330'u kurumsal olmak üzere toplam 8825 lisanslı kullanıcısıyla, kendi alanında önemli bir boşluğu dolduruyor.
İcra takiplerinde, bazı hukuki süreçler kaçırılabilmekte, yanlış hesaplamalar yapılmakta ve dosyalarının doğruluğunu sürekli olarak adliyelerdeki dosyalar kontrol edilerek sağlanmaktadır. İcraPro yazılımıyla, hukukçular icra takiplerini artık dosya üzerinden takip etmemektedirler. İcraPro yazılımıyla, hukukçuların icra takiplerini süreç atlamadan, hatasız, eksiksiz ve zamanında gerçekleştirebilmesi, böylece bazı temel maddi kayıpların önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Yazılımın yaptığı uyarılarla da gerekli hukuki süreçleri kaçırmamaları sağlanmaktadır.
İcraPro (İcraProffessional), bir icra davaları takip yazılımı olarak, bireysel hukuk bürolarının ya da kurumlardaki hukuk birimlerinin icra takiplerinde, tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış ve e-devlet hedefiyle T.C. Adalet Bakanlığı bünyesinde kullanılmaya başlanan UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) ile uyumlu bir hukuk yazılımıdır.
İcraPro yazılı evrak ve daktilo kullanımını kaldırarak kağıtsız ofis ortamını oluşturmayı amaçlamaktadır. Davacının avukata başvurusundan davanın adliyeye intikal edişine kadar tüm süreçler elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir. Böylece bilgilerin tekrarlı olarak girilmesi engellenerek zamandan ve işgücünden önemli ölçüde kazanım sağlanmaktadır.
Ayrıca programı kullanan hukuk büroları, farklı yetki seviyelerine göre kullanım izni verilebilmekte, her bir kullanıcının programda kullanabileceği bölümler belirlenebilmektedir. Yapılan tüm işlemler takip edilebilmekte ve bu durum ayrıntılı olarak raporlanabilmektedir.
İcrapro 6.0   ( En Son Sürüm )
 İcraPro 6.0, MySQL veritabanı teknolojisini kullanıyor, bu teknoloji ile bağlantı süreleri kısalmakta ve daha güvenli veri transferi sağlanmakta ve pek çok yenilik...

Programın demosunu indirmek için aşağıdaki link'e tıklayabilirsiniz.

http://www.icrapro.com.tr/index.php?sayfa=demolar

Web sitemizi ziyaret edip daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

http://www.zirve-bilgisayar.com/

Sayfa: [1]