Üyelik Sözleşmesi

Sitede yer alan unsurlardan herhangi birinin www.hukukevi.net  'in izni olmaksızın kısmen veya tamamen, doğrudan veya dolaylı olarak aynen yada başka bir şekilde kullanımı, iktibası, kopya edilmesi, çoğaltılması, değişiklik yapılması, depolanması, başka bir ortama aktarılması, yüklenmesi, postalanması, dağıtımı, nakli, tekrar yayınlanması, teşhiri, uyarlanması, işlenmesi, temsili, ticari amaçla elde bulundurulması, satılması veya yukarıda sayılan fiillerin teşvik edilmesi, yapılmasının kolaylaştırılması yasaktır.Ancak,ticari amaç gütmeksizin, eser sahibinin izniyle; eser sahibi belirtilmemiş ise, site/forum yönetiminden izin alınarak kısa alıntılar yapılabilir.Fakat kısa alıntıda dahi kaynak gösterilmesi zorunludur.

Diğer yayıncılar, tüzel kişilikler ve organlar tarafından yayınlanan ve/veya yayınlanmakta olan içerikler de www.hukukevi.net ‘de  yayınlayabilir.Yayınlama hakkı tamamen yukarıda anılan ilgililerin takdirindedir.Aynı yolla anılan ilgililer de yayınladığı içeriği farklı format da veya aynı şekilde diğer yayıncı, tüzel kişilik ve organlarda yayınlayabilir.

www.hukukevi.net  kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. Site/forum kullanıcı ve yazarlarının, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu yazı, resim vb. ürünleri kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Söz konusu haksız kullanım nedeniyle www.hukukevi.net  sitesi ve sahibi ve yöneticilerinin hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamakta olup, haksız kullanım nedeniyle www.hukukevi.net 'in üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve/veya adli/idari para cezaları site/forum kullanıcılarına rücu edilecektir.Ayrıca, eser sahibinin yayınladığı eserinden kopyalama ve/veya kısa alıntılar, ancak kaynak gösterilmek suretiyle sitenin içeriğinde yayınlanabilir.

www.hukukevi.net ‘in kayıtlı üyesi olmak kullanıcının yukarıdaki haklardan herhangi birini kullanmasına izin vermez.

www.hukukevi.net 5846 sayılı ve ilgili kanun kapsamında telif haklarını gerek www.hukukevi.net  adına gerekse yazarları adına tüm yasal müracaat haklarını saklı tutar.

NOT: Gerek burada yer alan kurallar, gerekse yukarıda belirtilen diğer anlaşmalardaki hususlar ya da başka herhangi bir konu ile ilgi olarak soru, bildirim, eleştiri ve önerilerinizi   ahmet@hukukevi.net, merve@hukukevi.net  ve aysun@hukukevi.net  e-posta adresimize iletmenizi rica ederiz.