Yanıt gönder

Uyarı: bu konuya en az 120 gündür yanıt gönderilmemiş.
Yanıt vermek yerine yeni bir konu açmanız önerilir.

Not: Bu konu bir moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir.

Kullanıcı Adı:
E-Posta:
Konu:
İleti Simgesi:

Dosya Ekle:
(Eki Kaldır)
(daha çok eklenti)
Kısıtlama: 4 post başına, Toplam Boyut ( En Fazla ) 192KB, Kişisel Boyut ( En Fazla ) 128KB
Bir moderatör tarafından onaylanana dek ekli dosyalar görüntülenmeyecektir.
Doğrulama:
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Kimdir?(Küçük Harflere Duyarlıdır!):
2+8+6+7:

kısayollar: göndermek için alt+s veya önizleme yapmak için alt+p\'ye basın


Konu Özeti

Gönderen: anıldelikanlı
« : Nisan 26, 2008, 08:53:27 ÖS »

\\\'\\\'Örümcek Adam\\\'\\\', \\\'\\\'Incredible Hulk\\\'\\\' ve \\\'\\\'X-Men\\\'\\\'den sonra Marvel Comics\\\'in ünlü çizgi roman kahramanı \\\'\\\'Iron Man\\\'\\\' de beyaz perdeye uyarlandı.

Marvel Comics\\\'in ölümsüz çizgi romankahramanı \\\"Iron Man\\\", yayınlanışından 46 yıl sonra 186 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle sinemaya taşındı.
 
Filmde, \\\"Iron Man\\\" olarak tanınan \\\"Tony Stark\\\" rolünde, \\\"Chaplin\\\" filmiyle Oscar\\\'a aday gösterilen Robert Downey Jr, \\\"Savaş Makinesi\\\" olarak tanınan \\\"Iron Man\\\"in en iyi arkadaşı \\\"Jim Rhodes\\\"rolünde ise Terrence Howard rol aldı.
 
\\\"Tony Stark\\\"ın gönlünü kaptırdığı \\\"Virginia Pepper Potts\\\" rolünde ise \\\"Aşık Shakespeare\\\" filmi ile Oscar ödülü kazanan Gwyneth Paltrow kamera karşısına geçti.
 
Sarı-kırmızı-gri renkli zırhının arkasına gizlediği teknoloji harikası silahlarıyla çizgi romanseverlerin gönlünde taht kuran bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, playboy Tony Stark\\\'ın maceraları, 2 Mayıs\\\'ta izleyici ile buluşacak.
 
Kısaca \\\"M.O.D.O.K.\\\" adıyla bilinen, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizma ve sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratık olan \\\"Iron Man\\\"in ünlü düşmanına filmde yer verilmedi. Filmde, bu düşman yerinde başka bir karakter yer alacak.
 
Iron Man\\\'in yolculuğu
 
\\\"Iron Man\\\" karakterinin çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması, 1962 yılında oldu.
 
Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen \\\"Iron Man\\\"in konusu özetle şöyleydi:
 
\\\"Bir süper güç ülke, silahlı kuvvetlerini yenilmez kılmak ve rakip orduları yok etmek amacıyla müthiş silahlar yaratması için bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, sanayici, kadınların sevgilisi Tony Stark\\\'ı eline geçirerek zorla çalıştırır.
 
Stark, gönülsüzce yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice bir zırh üretir ve bu süper güç ülkenin askerlerinin elinden kaçıp kurtulur ancak çok tehlikeli bir komplonun varlığını keşfeder ve bunu durdurabilmek için de \\\'Iron Man\\\'e dönüşür.