Yanıt gönder

Uyarı: bu konuya en az 120 gündür yanıt gönderilmemiş.
Yanıt vermek yerine yeni bir konu açmanız önerilir.

Not: Bu konu bir moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir.

Kullanıcı Adı:
E-Posta:
Konu:
İleti Simgesi:

Dosya Ekle:
(Eki Kaldır)
(daha çok eklenti)
Kısıtlama: 4 post başına, Toplam Boyut ( En Fazla ) 192KB, Kişisel Boyut ( En Fazla ) 128KB
Bir moderatör tarafından onaylanana dek ekli dosyalar görüntülenmeyecektir.
Doğrulama:
2+8+6+7:
Ankara'nın Plaka Kodu Nedir?(İki Adet Sayı İçerir):

kısayollar: göndermek için alt+s veya önizleme yapmak için alt+p\'ye basın


Konu Özeti

Gönderen: kocaelihukuk
« : Nisan 24, 2009, 09:50:46 ÖS »

çözülmesi zor bir durum maddi problemlerim aile içi sorunlarla da ilişkili
Gönderen: minel
« : Nisan 17, 2009, 09:46:53 ÖS »

unutulur hep geçmiş zorluklar. ben bir insan olarak yardımcı olabilirmiyim diye düşündüm.  okulunuzun yarım kalmaması için yardımcı olacak insanlar mutlaka vardır.  benim gibi düşünen bu nedenle iletişim  kuralım ve çözmeye çalışalım.avukat  deyilim.ama hukuçulardan da destek verilirse çözüme ulaşılır sitenin kurallarını bilmediğim için msn adresimi vermiyorum.sayın yetkililer görüşlerini belirtirlerse öğrencinin sorununa çözüm olur.
Gönderen: minel
« : Nisan 17, 2009, 10:16:38 ÖÖ »

kocaelihukuk yazan:
Alıntı
Ben hukuk fakültesi son sınıfı ım şunun surasında 3.5 ay kaldı okulun bitmesine ama babamın şu an işleri bozuldugundan bir arkadaşın yanında geçici ikamaet ediyorum.Kimsede yardım elini uzatmıyor. Burdan bütün hukukçu ağabeylerime sitemde bulunuyorum.
iletişim  ile sorunun  çözülebilirliğini araştıralım.bu siteyi yeni gördüm bu nedenle şu anda bilgim oldu geç olmadı ise.parilti.
Gönderen: minel
« : Nisan 17, 2009, 10:06:44 ÖÖ »

iletişim ile çözülebilir mi acaba
Gönderen: kocaelihukuk
« : Mart 13, 2009, 02:11:51 ÖS »

Ben hukuk fakültesi son sınıfı ım şunun surasında 3.5 ay kaldı okulun bitmesine ama babamın şu an işleri bozuldugundan bir arkadaşın yanında geçici ikamaet ediyorum.Kimsede yardım elini uzatmıyor. Burdan bütün hukukçu ağabeylerime sitemde bulunuyorum.
Gönderen: zeynep
« : Mart 12, 2009, 01:09:36 ÖÖ »

Hukuk öğrencisi olduktan sonra, öğrencilikten çıktıktan ve stajyer avukat olduktan sonra da hiç bir zaman ekonomik anlamda mutlu olumuyor.Gerçekten bu alanda bir çok emek harcanıyor ama gelinen nokta belli...

Belki hiç belli olmuyor gibi görünse de burstan çok. bölümümüzün bir değeri kalmadı.Şimdi parayı bastıran hukuk bitiriyor.Elinizi atsanız herkes hukukçu...Bu durumda kim neden burs versin??

Ayrıca  devlet, ekonomimiz iyiye gidiyor dese de hep görüntü...! Hacizlerde görüyoruz insanların halini devletin bize faydası yokken, kendi meslektaşlarımızdan mı bunu nasıl bekleyebilriz ki?

Aslında tam tersi olmalı yeni gelen meslektaşlarımıza mesleği sevdireceğimize sağutuyoruz...Daha konuşulacak çok şey var ama....
Gönderen: kocaelihukuk
« : Mart 11, 2009, 10:02:35 ÖS »

Bu haklı siteminize en içten dileklerimle katılıyorum. Ben de hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bu sene son senem ve çok zorluk çekiyorum..Öyle anlarım oldu ki okulu bırakacaktım. Hala durumum düzelmiş değil.
Gönderen: administrator2
« : Eylül 21, 2008, 12:11:04 ÖÖ »

Size kesinlikle katılıyorum. Bence burada öncelikle baronun hukuk öğrencilerine bir fon ayırması ve buradan ihtiyacı olan öğrencilere destek vermesi gerekiyor. Ayrıca dediğiniz gibi avukatların da üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Kanaatimce en büyük iyilik okuyan bir öğrenciye destek olmaktır.
Gönderen: raşit tavus
« : Eylül 19, 2008, 06:23:43 ÖS »

Öncelikle bu sitemim maddi geliri mesleği sayesinde kayda değer bir miktarda artış gösteren zamanında hukuk öğrencisi olduğu için burs alamayan ve bunun ceremesini çeken avukat büyüklerimedir. Bize hukuk öğrencisi olduğumuz için burs verilmiyor çoğu yerden, bu yerlerden kasıtım özel firmalar ve benzeri kuruluşlar: bu kuruluşlara iktisat, işletme öğrencileri daha cazip gelmekte malesef..  Zamanında burs meselesinde mağdur duruma düşen avukat büyüklerimiz neden büro olarak yada baro olrak akrar alıp illerindeki yahut çevrelerindeki hukuk öğrencilerine burs desteği sağlamazlar. Cevabını içtenlikle merak ediyorum. normal şartlarda normal bir olarak para kazanan büyüklerimize haksız bir sitemim söz konusu değildir tabikii.. Saygılarımla..