İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - DİLŞAD

Sayfa: [1]
1
İstek Bölümü / Cvp:Forumun hızlanmasını istiyoruz
« : Aralık 25, 2008, 04:41:41 ÖS »
Bende teşekkür ederim, forum hızlanmış ama bu sefer de forumcular yavaşlamış:(

2
Genel Sohbet Alanları / Cvp:En Çok Yalan Söyleten Meslek Hangisi?
« : Aralık 25, 2008, 04:23:43 ÖS »
Teşekkür ederim meslektaşım.Bizler kendi değerimizi bilmezsek , vatandaş hiç bilemez.Ben bu meslek için emek veriyorum, karşılığında maddi olarak çok kazandığımdan değil ki zaten kazanamıyoruz...Sizler de biliyorsunuz ki vekalet ücretimizi bile yeri gliyor icraya koymak zorunda kalıyoruz, yani biz aslında çok saygın bir mesleği icra ediyoruz.

3
Genel Sohbet Alanları / Cvp:En Çok Yalan Söyleten Meslek Hangisi?
« : Aralık 24, 2008, 05:21:58 ÖS »
Öncelikle merhabalar...Bizler yalan söylemiyoruz, kanuni boşluklardan faydalanıyoruz...Bizler bu imajı kendimize kabul ettirmeye çalışırsak , müvekkiller ya da toplum zaten itibar göstermez.Bütün gün icra arabalarında meslektaşlarımızla akşama kadar dolaşan, buna rağmen ertesi güne hatta 3 gün üstüste hacze çıkan , müvekkile dert anlatamayan ,borçluyla, memurla uğraşan, mahkeme kalemlerinde kimi memurların saygısızlığına uğrayan kimler?
Aile , özel hayat dinlemeden gece yarısı bile arayan müvekkillerin sorununu çözmek için uğraşan kimler?
Ceplerimizde sanki Allah tarafından yollanan bir kasamız olduğunu düşünerek, bizlere dava masrafını bile ödetmeye çalışan müvekkilerle uğraşan kimler?
İşte bu yüzden bu meslek benim için çok onurlu..Çünkü insanüstü bir çaba gösteriyoruz.


\\\'\\\'Görevimizi yaparken “kimseye, ne müvekkile, ne hakime hele ne iktidara tabiiz. Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz. Fakat hiç bir hiyerarşik üst de tanımıyoruz. En kıdemsizin, en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar esir kullanmadılar, fakat efendileri de olmadı”

Sayfa: [1]