0 beğenilme 0 beğenilmeme
115
Merhabalar,

 

Bundan yaklasik 10 ay kadar önce Izmitte bir Özel hastahanede Burun estetigi yaptirdim.

Ameliyat sonrasi günlerce (yaklasik iki hafta kadar) sorun yasadim.

Alci alindiktan sonra burnumda egrilik oldugunu farkettim fakat sislikde mevcut oldugu icin doktorunda söylemi üzerine cok üzerine gitmedim. Bu egrilik sislik indikce daha fazla göze batar oldu.. Ne yazikki burun kemiginin bir tarafi iceri diger tarafi ise disari dogru egik. Her seferinde doktorun kendi hatasini kabul etmemesi ve ne dersem diyeyim sadece sirtimi sivazlayarak vermis oldugu cevaplarla yetindim.

Bana bir yil kadar iyilesme süresi oldugunu ve bu süre icerisinde alcilarimi aldigim ilk andan itibaren masaj yaparak burnumu düzeltebilecegimi söyledi.. Lakin her gecen gün bu egrilik devam etmeye ve su anda ciplak gözle görülür bir sekle büründü..

Bu durumdan ötürü en son kontrolümde egrilik oldugunu kabul etmesi ve tekrar bir düzeltme yapilmasi gerektigini fakat bunun icinde ekstra bir ücret ödemem gerektigini sözlü bir bicimde dile getirdi..

Ben Avrupada yasadigim icin sürekli kontrole gidemiyorum ama artik daha fazla Doktorun hatasini göz ardi edip dizimi kirip kaderimdir diyip olani sineye cekmekte istemiyorum.. Onca parayi pesin olarak hastahaneye vermis olmam ve son randevuda da ikinci bir operasyon icin ekstra ücret talep etmis olmasi artik bardagi tasiran son damla oldu..

Ben bu durum icin hangi uzmanlik dalindaki Avukat ile iletisime gecmeliyim. Kimin ile nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Yurt disinda oldugum icin bu sürecin nasil yürümesi gerektigini pek yolluca bilemiyorum..

Bu konularda verebileceginiz her adim, her dogru bilgi sahsimi cok memnun edecektir..

Zaman ayirip okudugunuz icin tesekkür ederim.

Saygilarimla Alkan
Genel Hukuki Konular kategorisinde (120 puan) sordu | 115

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,713,354 üye