Gönderen Konu: İcra Pro Kullanan Var mı?  (Okunma sayısı 10532 defa)

Çevrimdışı zeynep

• Aktif Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
İcra Pro Kullanan Var mı?
« : Şubat 02, 2009, 11:45:16 ÖS »
Selamlar...

Ben büroda icra pro kullanıyorum her konuda çok güzel bir program.Ancak bir çok eksiğini yakaladım diyebilirim.

1. Programda açılan pencere çok küçük.

2.Göresllik hiç yok bence yeni bir tema kullanmaları gerekiyor.

3.Parogramın bazı bölümlerine kopyalama özelliği koymalılar.Özellikle not bölümlerine ve borçlu doldurma bölimlerine; çünkü yeri geliyor aynı borçluya başka bir borcundan takip açıyorum ; ancak neden baştan yazmak zorundayım.????

4.Ayrıca, aralikta bu program büromda kuruldu  ve  ocak ayında içinde yeni vekalet ücretleri bilrilmedi uyapa eski miktardan takipler açıldı bir çok zarara uğradık.Bu konuda zararı tazmin etmeleri gerekiyor...!!!!

Bu programı kullnan meslektaşlarım varsa ve  sorun yaşıyorusanız bu başlık altında eleştiri ve yardımlaşmayı talep ediyorum..Diğer programları tavsite edenler varsa yine bu başlık altında toplayalım.Saygılar...

Çevrimdışı uğur

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Cvp:İcra Pro Kullanan Var mı?
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2009, 10:14:11 ÖÖ »
Selamlar;

Sayin meslektasim size icra matik programini tavsiye ederim. Biz icra matik kullanmaktayiz ve oldukca memnunuz.

Bahsettiginiz sorunlari yasamayacaginizi düsünmekteyim.

Ayrica bildigim kadariyla, bir yillik deneme kullanimi ücretsiz. Yani bir yil boyunca deneyip memnun kalip kalmama durumunuza göre pro sürümünü kullanabilirsiniz.

Saygilar.

Çevrimdışı zeynep

• Aktif Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2009, 07:47:51 ÖS »
Teşekkür ederim sayın meslektaşım tavsiyeniz için.

Ben daha önce icra integra kullanıyordum; ancak icra integranın güncelleme sorunları varmış.İcra proya geçeyim dedim; ama benim için önemli olan zaman ve icra pro\\\'nun bu kopyalama sorunu çözmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Bir de tavsiye ettiğiniz programın herhangi bir tanıtım linki varsa, oradanda programı inceleyebilirm.Tekrardan teşekkürler, saygılar....

Çevrimdışı uğur

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2009, 09:55:42 ÖS »
Rica ederim.

http://www.martiyazilim.com.tr/ adresinden icra matik programi ve diger programlarin tanitimlarina ve de firmanin kampanya bilgilerine ulasabilirsiniz.

Iyi calismalar sayin meslektasim.

Saygilar

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2009, 10:33:34 ÖS »
Selamlar...

İcra pro kullanışlı bir program; ancak avzeynep Hanım\\\'ında dediği gibi bir çok eksiği var.Özellikle de kopyalama konusuna ben de katılıyorum.Daha önce icra integra da kullandım.İcra integra her meslektaşımız için uygun; fakat faiz hesaplamarında eksik kalıyor.Ayrıca güncelleme sorunu yaşanan bir program...

Sayın Av.Uğur Bey\\\'in vermiş olduğu programın resmi sitesinde galiba bir sorun var inceleyemedim; ancak icra partneri de çok fazla kullanan meslektaşımız var isterseniz icra partnerin demosunu indirip deneyebilirsiniz.

İcra Partner\\\'in demosuna ulaşmak için tıklayınız...
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11

Çevrimdışı ucurum

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2010, 12:13:49 ÖS »
İcraPro programında kopyalama sorunu yoktur.Sanırım böyle bir özelliğin olduğundan kimsenin haberi yok. Klavyeden CRTL+C (Kopyala) CTRL+V(Yapıştır) tuşları kullanılarak kopyalama yapıp, yapıştırabilirsiniz.

Ayrıca üst kısımda bulunan edit kısmındanda kopyala yapıştır seçeneklerini kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak icrapronun 6.0 versiyonu çıkmıştır ve bu versiyonda çok yeni özellikler geçiştirilmiştir.

www.icrapro.com
www.icradestek.net adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

Çevrimdışı Sorumlu Kişi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2010, 12:14:08 ÖS »
Selamlar...

İcra pronun kullanımı süper ilk çıktığı zamanlar kopyalama sorunu şimdiki yeni sürümlerde karşılaşmadım.Ayrıca, İcra İntegra bana göre yapısı daha hoş ve kullanımı rahat denemekte fayda var
;)