Gönderen Konu: Dilekçe İsteği  (Okunma sayısı 3232 defa)

Çevrimdışı mustafa

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Dilekçe İsteği
« : Şubat 18, 2009, 12:47:43 ÖÖ »
ben mersin\\\'de öğrenciyim.ilk defa bir dava açacağım ve bu konuda bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum.

soyadımı değiştimek istiyorum bunun için nüfus\\\'a kayıtlı olduğum il\\\'de mi dava açmam gerekiyor? (böle birsey duyduğum için

soruyorum.)

soyad değişikliği ile ilgili bir dilekçe örneğine ihtiyacım var. şimdiden ilginize tesekkür ederim.

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Cvp:Dilekçe İsteği
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2009, 08:16:06 ÖÖ »
merhabalar...

Lütfen forumda konu açmadan önce konu başlıklarından sizinle ilgili konuları aramanızı öneririm.

Yönetici Aysun Hanım\\\'ın yaş tahsisi(yaş büyütme-küçültme) isimli konudan yola çıkarak yetkili mahkeme konusunda bilgi edinebilirsiniz.

[Alıntı]YETKİ :İlgilinin oturduğu yer mahkemesi, ancak eğer davacı Ankara\\\'da oturuyor ancak nüfusa kayıtlı olduğu yer Manisa ise her iki yerde de dava açabilir.[/Alıntı]

Ayrıca, daha önce belirttiğimiz gibi lütfen dilekçe isteğinde bulunmayınız.Sadece sitemezde yer alan dilekçelerden yararlanılmaktadır.Saygılar...
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11