Gönderen Konu: Hukuk F.\\\'de İnsan İlişkileri Dersi Olmalı mı?  (Okunma sayısı 6973 defa)

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Avukatlık mesleğini yada Hakimlik ve Savcılık mesleğini icra ederken bir çok insanla yüzyüze geliyoruz.Gerek diksiyon, gerek kelime haznemizi daha mantıklı bir şekilde kullanabilmek için, ayrıca hukuk fakültesinde eğitim alırken daha akılda kalıcı bilgiler elde edebilmek için, bu dersin gerekli olduğu inancındayım.Her ne kadar uygulamalı eğitim almasak da bu dersin seçmeli bir ders olarak sunulamsını istiyorum.Gerçekten bu konuya önem veren arkadaşlar varsa,görüşlerinizi bekliyorum...
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11

Çevrimdışı sevil

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Cvp:Hukuk F.\\\'de İnsan İlişkileri Dersi Olmalı mı?
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2008, 11:21:16 ÖS »
merhaba.kesinlikle böyle bi dersin varlığından yanayım.özellikle 1.sınıfa ilkokuldan beri gördüğümüz tarih,türkce gibi dersler yerine neden insan ilişkileri,diksiyon ya da hızlı okuma gibi bize mesleki hayatımızda daha yararlı olacak dersler koymazlar ki?

Çevrimdışı Yaren Yakıt

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2008, 10:21:20 ÖÖ »
Ben de arkadaşlara katılıyorum. Mesleğimiz gereği akıcı ve düzgün konuşmamız gerekiyor. Böyle derslerin, seçmeli ders olarak Hukuk Fakültesi\\\' nde yer alması bence de çok faydalı olacaktır.

Çevrimdışı figen

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2008, 08:24:31 ÖS »
Ben de arkadaşlara katılıyorum.Çünkü bu ders hızlı cevap verebilme ve akıcı konuşamada büyük rol oynuyor....Neden olmasın;)