Gönderen Konu: nafaka  (Okunma sayısı 7993 defa)

Çevrimdışı ilayda nur

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Diğer meslekten hukukseverim
nafaka
« : Haziran 15, 2012, 11:50:28 ÖS »
iyi günler..yardımcı olursanız cok sevinirim..2012 ocak ayında anlaşmalı boşanma sonucunda bağlanan ben ve kızıma 1,500tllik nafakayı hala alamamaktayım tüm işlemleri avukatıma bıraktığım halde hala alamadım ve kendim farklı bir icra dairesinde icra takip talebi başlattım.1,5ay olmasına ragmen hala netice alamadım.eski eşim devlet memuru ve işten atılma durumu var kendisi bana iptal davası acacagını söyledi almadığım bir nafakaya iptal davası acılması mümkün mü kazanılmış hak kaybedilirmi birikmiş nafakamı alabilirmiyim en son 1hafta önce maasına haciz konulsun diye bir dilekce yolladım yani bu yolda ne yapmam gerekli fikir verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim...

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Ynt: nafaka
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2012, 09:41:34 ÖS »
Selamlar...

Nafaka ödenmediği takdirde icra ceza mahkemelerinde şikayet yolunuz açık olduğu gibi eşinizin maaşının 1/4üne haciz konulabilir.Yine nafaka ödenmediği takdirde icra memurları aracılığıyla fiili haciz işlemi yapabilirsiniz. Saygılar...
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11

Çevrimdışı ilayda nur

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Diğer meslekten hukukseverim
Ynt: temyiz yolu
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2012, 10:46:26 ÖS »
bir sorum daha olacak affınıza sığınarak.. adli kontrol sisteminden hüküm giymiş mahkum ile ve yeni hüküm giyecek kişinin denetimli adli kontrol sisteminden faylanıp faydalanmayacagı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.. tşklerr..