Gönderen Konu: Ziyaretçi Defterine Yazılan Soru Taşındı!  (Okunma sayısı 3441 defa)

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Ziyaretçi Defterine Yazılan Soru Taşındı!
« : Ağustos 19, 2008, 01:45:47 ÖS »
Alıntı
slm herkeze bu mesajım çok dikkatle okuyun ve yardımcı olmak istiyen varsa adresime cevap yolayın avrupa insan haklarına yolamak istiyenler yolarsa sevinirim...dikkatle okuyun .türkiyeyi karalamak degil ben mileyitçiyim vatanıma canımı veririm ama bankaları soyan ve yolsuzluk yapan yargılanmıyor olan gariban ve çaresiz lere oluyor bumu adalet...devamı okuyun cevap yazın lütfen.......t.c.danıştay onüçüncü daire imar bankasından offsordan mevduata dönen kararda offsordan dönen ve beklemede gözüken paramızın verilmemesi konusunda zor kazandıgımız küçük birikintisi olan benim paramı veriyorlar 12.750.ytl.eski parayla milyar yetele cıvarı.banka dnetleme kurulun sorumsuzlugu ben anlamazdım offsordan ben devlet güvencesi diye yatırdım bizi soyguncu yaptılar soyanlar lüks yaşantıda sorumlular yargıklan mıyor param giti birde avukat parası çıkartıyorlar param hepsi o du piskolojim bozuldu çocugumun okul parasıydı gelecegimizdi bumu adaalet detaylı bilgi istenirse yolarım bir zahmet bu konuda yardimcı olun cevap bekliyorum..cep.05368140709.adres.alsancak.mah.547 sk. no.28.kat.4.mersin. not... nolur yardımcı olun.saygılar mustafa açıkgöz
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11