Gönderen Konu: yargıtay tavzih  (Okunma sayısı 3669 defa)

Çevrimdışı türkan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
yargıtay tavzih
« : Haziran 11, 2009, 08:34:57 ÖÖ »
iş mahkemesine açmış olduğum davada karar yanlış yazıldı.son duruşmada karar yümüze karşı açıklanırken benim talep ettim süreler kabul edildi.Bu nedenle yazılı kararı okumadım.ssk kararı temyiz etti.karar kesinleşti.kararı ssk\\\'ya vereceğim zaman kararın yanlış yazıldığını fark ettim.tavzih dilekçesi verdim,ancak son anda çıkan sağlık sorunum nedeni ile duruşmaya katılamadım. hakim de tavzih dilekçemi ret etmiş.oysa ilgili mahkemenin bilir kişi ve kalemde çalışanla rhata yapıldığını kabul ettiler ve temiz etmemi tavsiye ettiler ayrıca hakimin karda kısmen dediği için karşı tarafın vekalet ücretini de bana yüklediler oysa talep ettiğim sürelerin bilir kişi raporu ile tespit edildi Herşey hakimin kararı yanlış yazdırmasından kaynaklanmıştır. Sorum : Temmiz edersem sonuç alabilirmiyim

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Cvp:yargıtay tavzih
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2009, 11:31:04 ÖÖ »
Selamlar...

Kalem hatası kabul edilmemiş ve siz temyiz yoluna gitmeden haklı olarak tüm yolları kullanmışsınız (Tavzih gibi....).Tabi ki temyizden sonuç almanız kuvvetle muhtemel.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11