Gönderen Konu: tüketici hakları kararına itiraz  (Okunma sayısı 3437 defa)

Çevrimdışı selçuk özer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
tüketici hakları kararına itiraz
« : Haziran 30, 2010, 09:14:36 ÖÖ »
tüketici haklarına yazdığım dilekçede mağdur olduğumu  anlattığım dilekçe yazdım hakem heyeti aleyhime karar vermil inanılacak şey değil bende karara itiraz ettim.dava açtım  delil olarak belgeler bulunmaktadır  itiraz dilekçemde  sadece garanti kapsamında gittiğine dağir kanıtlayacağım belgem var garantıden geldiğinde garanti tarafından şartların kabul edılerek tamir edildiğinede ait belge var yanlız ben kontrol etmeden teslım almak ıstemedım kontrolum esnasında cıhazımın baska yerıne zarar verıldığını belirttim ozaman tekrar gönderelim dendi tekrar garantıye gıttı aynı gun ıcınde bu sefer garantı yetkılısı zararın benım verdığımı yapabıleceklerı birseyın olmadığını belirtti aslında ben cıhazı teslım almadım o an ıcınde farkettım ve ımzada atmadım teslım belgesıne  bunları ANLATMAMA RAĞMEN TUKETİCİ KORUMA DERNEĞİ HAKEM HEYETI ALEYHİMDE KARAR VERMİŞ  SİZDE DAVAYI KAZANABILIRMIYIM DAVA ACTIM KARSI TARAFA YETKILI SERVİSE??? CEVAP YAZARSANIZ SEVINIRIM MORALIM COK BOZUK

Çevrimdışı Av. Ahmet Delikanlı

• Administrator
  • Yönetici
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Hukuk Fakültesi Mezunuyum
Cvp:tüketici hakları kararına itiraz
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2010, 08:22:24 ÖS »
Selamlar...

\\\"Davayı kazanabilir miyim?\\\" tarzında bir olasılığa kesin cevap veremeyiz.Ancak, mahkeme aşamasında daha çok üstüne düşülecek ve arızalı cihaz daha ayrıntılı incelenecektir.Sizin yapmanız gereken evraklarınızı tam olarak mahkemeye ibraz etmek ve meramınızı düzgünce anlatabilmek.Gerisi mahkemenin takdirine kalmıştır.Saygılar...
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Hacet Mah. Keykubat Bulv. Nazifoğlu Apt. No:2/6 Alanya/ANTALYA Tel-Fax: 0242 511 54 11