Gönderen Konu: İcra Memurlarından Şikayetçiyim!!!  (Okunma sayısı 7659 defa)

Çevrimdışı administrator2

• Global Moderator
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
  • Hukuk ile ilginiz nedir ?: Diğer meslekten hukukseverim
İcra Memurlarından Şikayetçiyim!!!
« : Eylül 17, 2008, 08:32:22 ÖS »
İcra memurlarından kesinlikle şikayetçiyim. Bırakın takip filan açmayı, bir talep açtığımızda bile işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar ve sürekli söyleniyorlar, hatta ileri gidip avukatları bile azarlayan, küçük düşüren ve tersleyen memurlar görmüyor değiliz. Ama şunu da eklemek istiyorum ki burada memurların olduğu kadar kendilerini bu duruma düşüren avukatları da suçlu buluyorum. Bence  sırf işi görülsün diye binbir türlü kararktere bürünüp mesleğimizi yerlere düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum. Saygılar...

Çevrimdışı zeynep

• Aktif Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Cvp:İcra Memurlarından Şikayetçiyim!!!
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2008, 10:53:08 ÖS »
Çok güzel bir şikayet konusuna değinmişsiniz admin2...

Bu konuda kesinlikle düşünmeden icra memurlarından şikayetçiyim.Hiçbir zaman avukatlara karşı saygıları olmuyor.Bu konuda Ankara Adliyesinde sürekli avukat- memur kavgasına rastlamak mümkün.Sadece bir icra müdürlüğünün önünde 5 dakika beklemeniz yeterli.Bana göre bu konuda  önlem alınmalı ve mesafe korunmalı diye düşünüyorum.

Konuyu açtığınız için de ayrıca , teşekkürlerimi sunuyorum...

Çevrimdışı muhammet halil uçar

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2008, 09:36:34 ÖÖ »
Avzeynep\\\'e katılıyorum.

Çevrimdışı cağla

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2008, 12:38:05 ÖS »
Admin 2 ye kesinlikle katılıyorum.Bu duruma izin veren kesinlikle avukatların kendisidir.

Çevrimdışı nevzat can

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2008, 01:35:09 ÖS »
Kesinlikle ben de katılıyorum arkadaşlar.Ancak her şey sizin elinizde o icra dairesinin bağlı olduğu icra mahkemesi hakimine gidip konuşabilir şikayette bulunabilirsiniz.İcrada memurların talepten sonra üç günlük süresi var kanun gereği bunu mazeret edip kullanıyorlar ancak gecikme sonucu oluşacak zararlardan sorumluluğu olduğunu hatırlatarak siz onları tedirgin edin.Avukatlara karşı ters tavırda bulunanlara bence siz de ters davranın görün bak bir daha ki sefere adınız kavgacı avukat olur ama işiniz hal olur.. Siz avukatsınız ya kendi hakkını savunamayan başkasının hakkını hiç savunamaz diye düşünüyorum....

Çevrimdışı Yaren Yakıt

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2008, 01:44:42 ÖS »
Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Ben de katılıyorum ve admin2 ye de forumda açtığı güzel konulardan dolayı teşekkür ediyorum.

Gerçekten admin2 nin söylediği gibi, icra dairesinde işi görülsün diye bin bir türlü karaktere bürünen avukatlar var ve memurları da buna alıştırmışlar. Bu zaten icra dairesine girdiğiniz gibi işinizi bir türlü yapamadığınızda, sizi azarlar tarzda konuştuklarında anlaşılıyor. Birçok kez tatlı dilden anlamadıklarında, memurlarla tartışma yaşamak zorunda kalmış ve kalacak olsam da işim görülsün diye asla mesleğimi yerlere düşürmem. Bu şekilde davrananları gerçekten kınıyorum.