0 beğenilme 0 beğenilmeme
109
selamlar..davalı olarak gösterdiğimiz; tuzla kaymakamlığı hasım mevkiine alma kararı ile milli eğitim bakanlığını hasım olarak gösterdi..Ancak bizim dilekçelerimiz tuzla kaymakamlığına gitmekteyken tuzla kaymakamlığının yaptığı savunmalar bize ulaşmamaktadır.cevap dilekçesi yazarken tuzla kaymakamlığının savunmasını da dikkate alacak mıyız?ne yapmamız gerekir? teşekkürler :)
İdare ve İdari Yargılama Hukuku kategorisinde sordu | 109

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Mahkeme kalemi ile en azından telefon vasıtasıyla iletişime geçip ilgili cevap dilekçelerinin tarafınıza tebliğ edilmediğini belirtiniz.. Takdir bu noktada size kalmış; tebliğ edilmemiş cevap dilekçesine karşı cevaba cevap süresi de başlamamış sayılır.. Ancak siz haricen öğrendiğiniz cevap dilekçesi içeriğine dair cevaba cevap dilekçesi hazırladığınızı beyan ederek yeni beyanlarda bulunabilirsiniz..
  Eğer ki cevaba cevapta onların dosyaya yazdıkları cevap dilekçesini dikkate almayacaksanız da zaten cevaba cevap dilekçesi yazmanızın mantığı kalmayacaktır.. Çünkü ortada bir cevabın olmadığını iddia etmiş konumda olacaksınız bu tahlilde....

   Saygılarımızla;
hukukevi.net ekibi adına;
Av. Fatih KURNALI
0312 229 96 98
cevapladı
7,521 soru
5,155 cevap
737 yorum
1,776,051 üye