0 beğenilme 0 beğenilmeme
184
Bana ayni anda iki kredi evraki imzalatilarak adima kredi cekilmis...ilk krediyi cektim.sonradan tesadufen bu ilk krediden 3 ay sonra ikinci bir kredi cekildigini farkettim.iki kredi icin de ayni maas bordrosu kullanilmis...
Imzalara baktim.benziyor.banka mufettis sorusturmasi yapti.aleyhime sonuclandi...yalniz sunu farkettim ki her iki kredideki imzalar cok uyduruk ve paraf gibi.cunku krediyi cekerken imzalari cok hizli atmistim.her iki kredi evrakinin ayni anda imzalattirildigini dusunuyorum...imzalar orjinal imzamla uyumsuz...burdan birsey cikar mi???2010 yili da notere verdigim bir imza sirkum var...krediler 2015 yilinda..."her iki kredideki imzalar birbiri ile uyumlu ayrica her ikisi de orjinali ile uyumsuz "gibi bir rapor cikabilir mi?........ikincisi de imza yasi tespiti yaptirabilir miyim?iki kredi arasinda 3 ay var.
Ceza Hukuku kategorisinde (120 puan) sordu | 184

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Selamlar...Öncelikli olarak imzalamadığınız kredi sözleşmelerini tüm ekleriyle birlikte tedarik edip Savcılıkta soruşturma başlatınız. Aynı zaman da tespit hükmünde bir dava açıp imza incelemesi yapıtırınız. Bu konularda uzman bir meslektaşımızdan destek alınız.
(714k puan) cevapladı
7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,715,305 üye